Stagiair(e) fiscale afdeling

Stage

Stagiair(e) fiscale afdeling

Date:

september. 28, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé.

Profiel

Wij willen graag kennismaken als jij:

  • bezig bent met jouw studie HBO Fiscaal Recht en Economie
  • voor de periode vanaf februari 2019 op zoek bent naar een stageplek gedurende jouw tweede/derde studiejaar
  • goede communicatieve vaardigheden hebt
  • klantgericht, proactief en accuraat bent
  • je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
  • open staat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor: focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken

Werkveld

Als stagiair(e) op de fiscale afdeling werk je volwaardig mee in een team, waarin werkplezier voorop staat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt de ruimte.

De werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard; je bent betrokken bij alle aspecten van het opstellen van eenvoudige aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Hierdoor krijg je een goede indruk van de diverse werkzaamheden binnen deze afdeling.

Een mentor zorgt voor de persoonlijke begeleiding.

Wat wij bieden

Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs/Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Een stage bij Boon is net even anders dan bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… Maar wat werken bij ons écht anders maakt; zijn de mensen en de mogelijkheden die je krijgt om het vak te leren! Je treft fijne collega’s en een begeleider (jouw buddy) die slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen hun vak uitoefenen. Zij zijn het die (mede-) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Als stagiair(e) krijg je de kans mee te kijken bij alle facetten van het accountant vak. Je kunt alles vragen en geven je graag net dat beetje extra zodat je met een rugzak vol kennis ons kantoor verlaat. Je vindt bij ons een ongedwongen werksfeer met de nodige vrijheid om je stage goed te kunnen voltooien. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Omdat in ons bedrijf de goede werksfeer belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit!

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina