Stagiaire Controlepraktijk

Stage

Stagiaire Controlepraktijk

Date:

juni. 17, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Stagiaire samenstelpraktijk vanaf februari 2020!

Profiel

We willen graag kennismaken met je als jij:

 • bezig bent met jouw studie HBO Accountancy
 • voor de periode vanaf februari 2020 op zoek bent naar een stageplek gedurende
  jouw tweede/derde studiejaar
 • goede communicatieve vaardigheden hebt
 • klantgericht, proactief en accuraat bent
 • je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
 • open staat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor: focus op kwaliteit,
  professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en
  maatschappelijk betrokken

Werkveld

Als stagiair(e) op de controlepraktijk loop je als voorwaardig teamlid mee met het controleteam. De werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit bij onze klanten op locatie. Hierdoor kom je bij verschillende soorten bedrijven binnen en krijg je een kijkje in de keuken.
De werkzaamheden zijn gericht op het controleren van de jaarrekening. In het najaar voeren wij over het algemeen interimcontroles uit, in het voorjaar de eindejaarscontroles. Tijdens je stage bij de eindejaarscontrole assisteer je bij de werkzaamheden van de afdeling en controleer je ook zelfstandig eenvoudige jaarrekeningposten. Naast de werkzaamheden die gericht zijn op het controleren van de jaarrekening, voer je ook samenstelwerkzaamheden uit.
Een mentor zorgt voor jouw persoonlijke begeleiding tijdens de stageperiode.

Wat wij bieden

Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs/ Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Je krijgt bij ons alle
ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en eigen professionele groei. Boon is een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met 70 enthousiaste collega’s en vanaf dag één zorgen wij voor een persoonlijke mentor en buddy.

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina