Jr. Assistent Accountant MKB of Agro

Vacature

Jr. Assistent Accountant MKB of Agro

Date:

maart. 16, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Op één van onze 24 kantoren in o.a. Markelo, Groenlo, Zwolle, Emmeloord, Assen, Ommen, Dronten en Zeewolde kunnen we je ontvangen als junior assistent accountant.

Je gaat onderdeel uitmaken van een businessteam op een van deze locaties en krijgt de begeleiding om te starten als junior assistent accountant. Op deze kantoren stellen we de jaaropgaves en periodecijfers voor onze klanten samen. De controlepraktijk is gevestigd op ons hoofdkantoor in Zwolle. Naast het inboeken en samenstellen leer je ook om te kijken naar de kansen en risico’s van onze ondernemers. Het gaat verder dan alleen inboeken! Dit is de basis binnen accountancy, waarmee je ook een sterke basis legt voor je eigen loopbaan.

Profiel

Je hebt je opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en bent geïnteresseerd in onze klanten. Wat beweegt hen? Hoe kunnen wij hen verder helpen?

Basis is dat je je maatschappelijke rol serieus neemt en open, eerlijk en integer bent.

Werkveld

Je werkt in de agro-sector in Noord-Oost Nederland. Onze vestigingen zijn verspreid tussen Leeuwarden en Mill (dichtbij Nijmegen). Daarnaast is er veel kennis en ervaring beschikbaar vanuit de kantoren én het hoofdkantoor in Zwolle waar expertise teams gevestigd zijn. 60% van onze klanten heeft een argrarische onderneming, 40% is werkzaam in het MKB.

Wat wij bieden

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierin krijg je van onze ervaren collega’s begeleiding en coaching, naast een passend salaris.

Bij ons heerst een informele werksfeer, strak in het pak is niet meer van deze tijd! Wij zijn professioneel richting onze klanten en dat is op verschillende fronten weer terug te zien. Veel stagiaires blijven bij ons werken als ze zijn afgestudeerd!

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar het moment waar op je kunt starten en wat jouw ambities zijn. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina