Junior Assistent Accountancy MKB

Vacature

Junior Assistent Accountancy MKB

Date:

april. 23, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Wij zijn op zoek naar jou!

HOE VER GA JIJ
in je analyse?

Je haalt bij ons het beste uit jezelf als je een analytische denker bent. Binnen onze samenstelpraktijk adviseren we klanten op basis van hun cijfers. Jouw interpretaties daarvan helpen hen optimale resultaten te behalen. Met de klant bespreek je hoe hij omzetstijging, bedrijfsgroei en andere toekomstplannen financieel kan realiseren. Hoe beter je de klant en zijn business kent, hoe scherper jouw analyses en adviezen. We hechten dan ook veel waarde aan je inlevingsvermogen.

Jouw profiel

 • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan
  professionaliteit en collegialiteit.
 • Daarnaast heb je bij voorkeur een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC) of
  Bedrijfseconomie (BE).
 • Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze startersfunctie optimaal.

Werkveld

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het uitvoeren van voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant.
 • Uitzoeken en ordenen van financiële stukken, het controleren, coderen en inboeken van aanleverde gegevens en facturen.
 • Verrichten van andere administratieve werkzaamheden.
 • Optimaal interpreteren van cijfers door je cijfermatig inzicht slim toe te passen.
 • In nauwe samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden, signaleren van mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

HOE VER GAAN WIJ
om jou als werknemer te laten excelleren?

accon avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een eigen opleidingsinstituut, de accon avm academy. Jaarlijks worden vele masterclasses, webseminars en e-studies aangeboden. Omdat we CEDEO gecertificeerd zijn, kunnen we de toekenning van PE-punten aan onze medewerkers organiseren. Daarnaast bieden we management development trajecten voor junioren tot en met kantoorvoorzitters, directeuren en managers. Daarnaast organiseren we jaarlijks trainingen advies en communicatievaardigheden en bestaat de mogelijkheid je opleidingsbehoefte op individuele basis in te vullen.

Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met jouw loopbaan. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste
ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date. Dit doen we allemaal om jou en onze klanten te laten groeien.

Daarom willen we graag dat je veel en in een vroeg moment in je carrière contact hebt met onze klanten. Zo ben ook jij betrokken en weet jij snel hoe jij je klant kan adviseren om verder te
groeien!

Denk en werk je graag samen met de klant? En wil je het beste uit je kennis en je talenten halen, je ambities realiseren? Dan vind je bij ons wat daarvoor nodig is. Opleidingsmogelijkheden, een prettige werkomgeving en goede faciliteiten. Zonder dat het ten koste gaat van je avondje sporten of ontspannen.

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina