Financieel data-analist

Vacature

Financieel data-analist

Date:

juli. 07, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Financiële data-analyse is voor veel accountantskantoren en bedrijven van groot belang voor de toekomst. Wij geloven dat het specifieke kennis en ervaring vereist om hierin echt het verschil te kunnen maken. En dat geloven wij niet alleen. Steeds meer accountantskantoren en bedrijven ontdekken SoliTrust. We zijn daarom een snelgroeiend bedrijf en op zoek naar nieuwe collega’s!

Profiel

  • Energiek en enthousiast
  • Gedreven, hands-on en flexibele instelling
  • Affiniteit met financiële en/of operationele data
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Afgeronde hbo of universitaire opleiding bij voorkeur Accountancy, (Technische) Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica

AMBITIE EN INNOVATIE IN DATA-ANALYSE

Ben jij de ambitieuze data-analist met passie voor financiële data? Heb jij affiniteit met accountancy en word jij uitgedaagd door het creëren van diepgaand inzicht in alle beschikbare data van een organisatie? Wil jij een actieve bijdrage leveren aan onze verrassende en innovatieve oplossingen? Dan is deze functie de juiste uitdaging voor jou! Als financieel data-analist ligt je focus op het leggen van verbanden en signaleren van uitzonderingen en vertaal je deze naar pragmatische en innovatieve oplossingen. Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig voor nieuwe en bestaande klanten (o.a. accountantskantoren) van SoliTrust.

Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina