Assistent Accountant Duaal

Vacature

Assistent Accountant Duaal

Date:

april. 25, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Studeer jij accountancy en heb je de ambitie om je studie duaal vorm te geven? Graag verwelkomen wij duaal studenten op onze vestigingen te Barneveld, Hoogeveen, Leeuwarden, Nijkerk, Sneek en Zwolle.

Jouw profiel

Belangrijk vinden we je gedrevenheid: de wil om er echt iets van te maken. Wij zijn op zoek naar studenten die beseffen dat veel leren gecombineerd gaat met hard werken. Als jij laat zien de verantwoordelijkheid voor een klus te kunnen dragen, geven we je graag een nieuwe uitdaging.

Werkveld

Als assistent accountant duaal trek je in teamverband op met assistent accountants en klantbeheerders om klanten optimaal te bedienen. Die klanten opereren vooral in het midden- en kleinbedrijf. Denk aan winkels, restaurants, campings, hypotheekverstrekkers en installatiebedrijven.

Het wordt jouw taak om in het cijfermatige gedeelte optimaal te ondersteunen. Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden: je verwerkt financiële administraties, je ondersteunt in het opstellen van kengetallenrapportages, je verzorgt btw-aangiften  en je stelt delen van jaarrekeningen samen.

Arbeidsvoorwaarden

Alfa is met 30 vestigingen en 900 collega’s een middelgroot accountants- en advieskantoor. Wij onderscheiden ons door:

  • een decentrale organisatie (veel zeggenschap op lokale vestigingen)
  • een prettige, mensgerichte werksfeer
  • structuur die alle collega’s de mogelijkheid biedt om eigenaar te worden

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina