Accountancy stage agrarisch

Stage

Accountancy stage agrarisch

Date:

september. 28, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Solliciteer

Leergierig – AGRO – Proactief

Ben jij gedreven, ambitieus en vol passie voor het agrarische vak en vind je het leuk om met de ondernemer naar de cijfers en achter de cijfers te kijken? Kom dan Countus versterken als Stagiair binnen ons Agrarisch Team in bijvoorbeeld Emmeloord, Zwolle of één van de andere 20 vestigingen. Je gaat onderdeel uitmaken van een lokaal team van bevlogen collega’s dat bestaat uit o.a Ondernemersadviseurs,  Assistent Accountants zowel op junior, medior en senior niveau, Fiscalisten en Juristen, welke wordt aangestuurd door een betrokken Businessteamleider. Vanuit dit team wordt ervoor gezorgd dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn.

Profiel

  • Je bent een tweedejaas, derdejaars of vierdejaars student aan een Agrarische Hogeschool en je moet in 2018 / 2019 stage lopen.
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector.

Werkveld

  • Je werkt mee op het gebied van agrarische wet- en regelgeving met als specialisatie Melkvee of Akkerbouw.

EN/OF

  • Je werkt mee in het businessteam op de vestiging en ondersteunt in het verzorgen van de administraties voor agrarische klanten en je ondersteunt in het samenstellen van de jaarrekening en belastingaangiften.
  • Je krijgt hierdoor inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering, waardoor je zaken in onderlinge samenhang kunt zien.
  • Je staat aan het stuur van je eigen leertraject. Afhankelijk van de mate waarin je zaken oppakt, zal je tijdens jouw stageperiode steeds zelfstandiger gaan werken.

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina