Accountancy medewerker trainee

Vacature

Accountancy medewerker trainee

Date:

juli. 07, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook een leuke tijd is. Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk.
We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomst-perspectieven zien op het gebied van hun carrière. Je kunt bij ons dan ook allerlei vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden creëert.

Als goede Accountancy Medewerker (trainee) ben je continu op zoek naar verbetering van toegepaste werkwijzen teneinde de klant zo optimaal van dienst te kunnen zijn en de werkbare uren zo optimaal mogelijk in te zetten. Tevens ben je resultaatgericht en beschik je over het talent om contact te leggen en te onderhouden met de klant. Je kunt goed samenwerken, bent trots op wie je bent en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen. Tot slot ben je minimaal in het bezit van een HBO-diploma Accountancy of Bedrijfseconomie of aanverwant of heb je een door praktijkervaring vergelijkbaar verkregen kennisniveau.

In de functie van Accountancy Medewerker (trainee) verzorg je – naast het inrichten van een efficiënte financiële administratie voor de klant- financiële rapportages in de breedste zin van het woord (tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, begrotingen, etc.).
Ook rond je op basis van de informatie uit de jaarrekening en onderliggende stukken de benodigde belastingaangiften zo ver mogelijk af. In samenspraak met de verantwoordelijke Accountmanager verricht je analyses op de beschikbare klantinformatie om daarmee onze klanten te adviseren ten behoeve van verbetering van hun toekomstige bedrijfsvoering.

Wij hebben doorlopend behoefte aan zowel accountancy medewerkers trainees (schoolverlaters en starters met 1 tot 3 jaar werkervaring) als vakvolwassen accountancy medewerkers met 4 tot 5 jaar werkervaring. De traineefunctie betreft een doorgroeifunctie en het streven is dat je binnen 4 tot 5 jaar doorgroeit naar de functie van vakvolwassen accountancy medewerker.

Het salaris voor de functie van Accountancy Medewerker (trainee) is afhankelijk van opleiding en ervaring en start voor HBO schoolverlaters vanaf 24.500 euro bruto per jaar, inclusief vakantietoeslag en dertiende maand. Natuurlijk bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en zeer goede regelingen ten aanzien van vervolgopleidingen en cursussen.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Eshuis hoog in het vaandel. Wij zullen onze medewerkers daarom altijd stimuleren om samen met ons verder te groeien.

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina