Assistent Accountant Dronten

Vacature

Assistent Accountant Dronten

Date:

september. 28, 18

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Voor de vestiging in Dronten zijn we op zoek naar een assistent-accountant. Soort dienstverband: uitzicht op vast contract, 32 – 40 uur per week.

Profiel

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.

We zijn benieuwd naar jouw:

  •  contactuele vaardigheden;
  • accuratesse en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken.

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO accountancy / bedrijfseconomie aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Ben je een duaal / deeltijd  student accountancy dan nodigen we je ook graag uit te solliciteren. Bij voorkeur ben je woonachtig in (de nabije omgeving) van Dronten.

Werkveld

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie, je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.

Jouw ambitie en drive is om onze toekomstige accountant te worden. Hier word je volop in begeleid, bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!

Wat wij bieden

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina